21 Nisan 2011

Cosa faro questa fine settimana?

What do I do this weekend?

Bu haftasonu ne yapacağım?



La canzone più famosa mai scritta con parole e musica dei paesaggi più spettacolari, Tim Rice e Andrew Lloyd Webber straordinario musical "Evita" in Turchia!
Eva Peron, moglie dell'ex argentino dittatore Juan Peron, in movimento, personaggio surreale rivelare il musical Evita, la storia della vita di Eva Peron, dagli anni della giovinezza è una ricchezza enorme, lotta per il potere e la nascita dello stato di azizelik fino alla fine, tutti gli aspetti del racconto.


Şimdiye kadar yazılmış en ünlü şarkı sözlerine ve en muhteşem sahne müziklerine sahip, Tim Rice ve Andrew Lloyd Webber’in olağanüstü müzikali “EVITA” Türkiye’de!
Arjantin eski diktatörü Juan Peron'un eşi Eva Peron'un hareketli, gerçek üstü karakterini gözler önüne seren EVITA müzikali, Eva Peron'un hayat hikayesini, gençlik yıllarından başlayarak muazzam bir zenginlik, güç mücadelesi ve sonunda azizelik mertebesine yükselişine kadar, tüm yönleriyle anlatıyor.

YÖNETMEN: BOB TOMSON VE BILL KENWRIGHT
KOREOGRAFİ: BILL DEAMER
MÜZİKAL DİREKTÖR: DAVID STEADMAN

Evita Müzikali,12 Nisan'da başladı,bu hafta 24 Nisan'a kadar gidilebiliyor.Eğer gelirseniz Bkm Organizasyonuyla İstanbul Kongre Merkezi’nde görüşmek üzere:)

1 yorum:

  1. Harika, bende çok gitmek isterim... sana şimdiden iyi eğlenceler tatlım....

    bye,
    http://dujufashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorumlar için çok teşekkürler:)

Many thanks for commenting:)